Kategóriák

 

Van, aki ejtőernyőzik vagy bunge jumpigol, olvas, verset ír, esetleg bélyeget vagy valami mást gyűjt. És van, aki szurkol. A szurkolás nem hobbi, hanem életérzés. Egy életstílus. Egy elv, ami minden fölött áll, úgy hívják fanatizmus. A fanatikusnak a legfontosabb, hogy ne a tévé előtt popkornt majszolgatva nézze kedvenc csapata játékát, hanem hogy bármi áron, bármit feladva ott legyen a stadionban vagy éppen a csarnokban és több mint egy órán át akár oda napokat utazva, esőbe, hóba, viharban vagy megpróbáltató melegben végig buzdítsa csapatát. Ez az érzés egy fanatikusnak leírhatatlan és megmagyarázhatatlan. Aztán ki tudja, lehet, hogy még extrém sportokat is űz "másodállásban", mint ahogy más is lehet fanatikus...


A TribüN Streetwear azoknak a fanatikusoknak jött létre, akik otthont és tv-t hátrahagyva a modern kor és megfélemlítések ellenére is a helyszínen buzdítják csapatukat, kiállnak klubjukért,  nem utolsó sorban pedig magukért és társaikért.

A TribüN márka nem köthető kifejezetten táborhoz, ugyanis minden szurkoló és fanatikus életérzése klub és színtől függetlenül egy és ugyan az. Épp ezért, a viselet a különböző táborok és streetwear-ek képviselői véleményét, támogatását szívesen fogadja.

Alapelvünk, hogy 100%-ban saját terméket állítsunk elő, így a ruházat alapanyaga magyar műhelyből, szabása / varrása magyar gyártótól érkezik. A legmagasabb színvonalat próbáljuk biztosítani és elérhető áron értékesíteni termékeinket, a mai árviszonyokhoz illetve a minőségéhez mérten.

Termékeink 100-150 limitált szériájú darabszámban készülnek el mondellenként.

Jelenleg három ország négy boltjában található meg a TribüN Streetwear, amelyek elérhetősége megtalálható a "üzleteink" menüpont alatt.

Természetesen a jövőre való tekintettel folyamatosan fejlesztjük és tökéletesítjük ruházatunk alapanyagát, összetételét.

 

TribüN Streetwear / Fanatic Brand