Kategóriák

 

 

Van, aki ejtőernyőzik vagy bunge jumpigol, olvas, verset ír, esetleg bélyeget vagy valami mást gyűjt. És van, aki szurkol. A szurkolás nem hobbi, hanem életérzés és egy életstílus. Egy elv, ami minden fölött áll,úgy hívják fanatizmus.A fanatikusnak a legfontosabb,hogy ne a tv előtt popkornt majszolgatva nézze kedvenc csapata játékát hanem,hogy bármi áron is bármit feladva,de ott legyen a stadionban vagy éppen a csarnokban,és több mint egy órán át akár napokat utazva,esőbe,hóba,viharban,vagy megpróbáltató melegben végig buzdítsa csapatát.Ez az érzés egy fanatikusnak leírhatatlan,és megmagyarázhatatlan.Aztán ki tudja, lehet, hogy még az extrém sportokat is űzi"másodállásban",mint ahogy más is lehet fanatikus...

A TribüN streetwear azoknak a fanatikusoknak jött létre,akik otthont és tv-t hátrahagyva,a modernkor és megfélemlítések ellenére is a helyszínen buzdítják csapatukat, kiállnak klubjukért,és nem utolsó sorban magukért és társaikért.

A TN. márka nem köthető kifejezetten táborhoz,ugyanis minden szurkoló és fanatikus életérzése,klub és színtől függetlenül egy és ugyan az,ami azt is mutatja,hogy a viselet minden szurkoló érdekében,különböző táborok és streetwear-ek képviselői véleményét és támogatását is kapjuk illetve fogadjuk.

Próbálunk arra törekedni, hogy a ruházat minden alapanyaga, és szabása magyar műhelyből, magyar gyártótól érkezzen amennyiben lehetséges, és a legmagasabb színvonalat próbáljuk biztosítani, illetve  mai elérhető árviszonyokhoz azonosulva értékesíteni.


TribüN Streetwear
Fanatic Brand