Kategóriák

 

Szállítási feltételek

Tribun wear LTD

Minden ár HUF,  illetve EUR-ban található és választható ki. Az árak az angol cégünk és ezáltal angol törvényeknek megfelelően 20 % ÁFÁ-t tartalmazzák. Az ár változási jogát fent tarjuk. Az az ár érvényes, melyet a vásárló a rendeléskor megerősít. A honlapon feltüntetett árak nem tartalmazzák a postaköltséget. A legtöbb termékre a megrendelés, és fizetés időpontjától számítva magyar országon belül maximum 7 munkanapon belül, európán belüli más országokban maximum10 munkanapon belül kézbesítésre kerül. Amennyiben ez az idő több, e-mailen, vagy telefonon keresztül tájékoztatjuk a kedves megrendelőt/vásárlót. 

A megrendelt árut postán vagy csomagküldő szolgálattal küldjük és kézbesítjük. A honlapon feltüntetett árak nem tartalmazzák a szállítási költséget. Magyarországon belüli szállítás esetén a posta költség:1200 ft csomagonként, Magyarországon kívülre 3000 ft EU-n belül, amennyiben visa,debit vagy credit kártyákkal illetve Paypal-lal tőrténik a fizetés.Utánvételes rendelésre csak magyarországon belül van lehetőség, aminek a szállítási költségét a Magyar Posta határozza meg. Amennyiben az áru sérült, vagy hiányos, azt 8 napon belül kérjük jelezze a kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségeinken keresztül, és az áru kicserélése vagy visszafizetésére kerül sor, a megrendelő igénye szerint.
A visszaküldött áru postaköltségeit a vásárlót terheli, amennyiben árucsere történik nem a cégünk hibájából, 

Vásárláskor megadott személyes adatokat cégünk maximális diszkrécióval tárolja,és biztosít minden kedves vásárlót arról,hogy semmilyen körülmények között nem adja ki senkinek. 

Tribun wear LTD

UK