Kategóriák

 

Külföldi piacon a TribüN

0 Comment
2014-07-24 09:51:47
 

Eredetileg elsősorban Magyarországon szerettük volna értékesíteni a termékeinket, persze megfordult a fejünkben, hogy majd nyitunk a külföldi piac felé a későbbiekben. Az első évünk során egyből befutott egy-két rendelés külföldre is, amin kicsit meg is lepődtünk, hisz olyan országokba, nemzetiségű embereknek postáztunk csomagot amire nem gondoltunk volna elsőként, ha külföldben gondolkozunk...

Ezért is ragadtuk meg a lehetőséget elsősorban a Lenegyel ULTRASTREET-tel való együttműködésre.Lengyelországba hihetetlen gyorsasággal robbant be a márkánk, csak a facebook-os oldalunkkal mintegy ötszáz lengyel barátunk vette fel a kapcsolatot mindössze egy hét alatt.

A lengyel ULTRASTREET bolt 2009-ben nyílt meg és a magyarországi boltokhoz hasonlóan a legminőségibb európai lelátói márkákat forgalmazzák, mint pl.:Three Stroke, Peaceful Hooligan, Stone Island, Weekend Offender, 80s Casuals, Casual Connoisseur, CP Company.

Mindezek mellé kerülhetett be a TribüN Streetwear is, ami elnyerte a bolt tulajdonosa tetszését -  mind az anyag minősége, mind a dizájn.

 Chmielna 126/32, 00-805 Warszawa,Poland 

 
0 Comment

Send a comment

  

Send